MITÄ LÄÄKÄRIT EIVÄT KERRO SINULLE

Säännöt ja ehdot

Tilausta, toimitusta ja peruutusta koskevat säännöt ja ehdot www.mleks.fi

Yleiset säännöt
1.    Verkkosivuston www.mleks.fi omistaa ja lehdet julkaisee SIA “Izdevniecība Rīgas Viļņi”, rekisterinumero 40003363975, rekisteröidyllä-/toimisto-osoitteella Kaļķu iela 15-8, Riga, LV-1050, puh. (+371) 67842577, sähköposti info@rigasvilni.lv, verkkosivusto http://www.rigasvilni.lv.
2.    Asiakaspalvelun yhteystiedot: e-mail mleks@mleks.com. Palvelu on saatavana vain englanniksi ja suomeksi. Vastaukset toimitetaan 3–5 arkipäivän kuluessa.
3.    Voit tilata aikakauslehden, jos olet yli 18-vuotias tai jos sinulla on tilaamiseen holhoojasi lupa.
4.    Lehtitilausten täydellinen tarjous esitetään verkkosivustolla www.mleks.fi. Kukin tilaustarjous sisältää yksityiskohtaisen kuvauksen, jonka avulla asiakas voi tehdä kaikkein sopivimman valinnan.

Tilaushinta
5.    Tilaushinta osoitetaan selvästi – lopullinen lehden hinta, mukaan lukien maksut ja verot, on esitettynä. Mahdolliset lisäkulut osoitetaan ennen tilauksen vahvistusta ja maksua.
6.    Maksu suoritetaan euromääräisenä.
7.    Maksu tehdään koko tilauksen kattavana ennakkomaksuna.
8.    Asiakas voi suorittaa maksun PayPalin tai luottokortin avulla.
9.    Asiakas voi valita seuraavien maksukorttien välillä: Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro.

Tilauksen tekeminen
10.    Tilauksen tekeminen edellyttää, että asiakas antaa täsmällisesti tilauslomakkeessa pyydetyt tiedot. Tilaus tehdään seuraavasti:
11.    Asiakas valitse yhden tilaustarjousten lehdistä – kyseessä on lehden toimitus määräaikaiselle tilausjaksolle ja kiinteään hintaan.
12.    Asiakas valitsee tilauksen ensimmäisen kuukauden – kuukauden, jolloin lehtitoimitus alkaa.
13.    Seuraavaksi asiakas määrittää, haluaako hän tilata lehden vieraana tai rekisteröityneenä asiakkaana.
14.    Maksutiedot on annettava – etunimi, sukunimi/yrityksen nimi, sähköpostiosoite, katuosoite, puhelinnumero.
15.    Jos toimitusosoite on sama kuin maksuosoite, tämä on osoitettava. Jos osoitteet ovat erilaiset, asiakkaan on annettava vastaanottajan tiedot: etunimi, sukunimi/yrityksen nimi, sähköpostiosoite, katuosoite, puhelinnumero.
16.    Lisäksi asiakas valitsee maksutavan – PayPal tai luottokortti.
17.    Jos valittu maksutapa on luottokortti, asiakkaan on annettava vaaditut korttitiedot.
18.    Valitsemalla maksutavaksi PayPalin, SIA “Izdevniecība Rīgas Viļņi” -PayPal-sivu avautuu ja siellä on täytettävä vaaditut kentät:
18.1.1.    määritä maa;
18.1.2.    korttinumero;
18.1.3.    kortin voimassaoloaika;
18.1.4.    CSC-turvakoodi;
18.1.5.    etunimi, sukunimi;
18.1.6.    puhelinnumero
Asiakkaan on vakuutettava tuntevansa ja hyväksyvänsä PayPalin säännöt ja ehdot.
19.    Korttitiedot pyytää SSL, MasterCard SecureCode ja Verified by Visa. Julkaisija ei näe annettuja korttitietoja; kortinhaltija ohjataan kortin käsittelykeskuksen tarjoamaan suojattuun ympäristöön, jossa maksutapahtuma suoritetaan. Maksua tehdessään kortinhaltija antaa luottokorttitiedot tietokantaan, joka sijaitsee kortin käsittelykeskuksen palvelimella, ja tiedot tallennetaan palvelimelle, joka sijaitsee kortin käsittelykeskuksessa.
20.    Annettuaan maksutiedot asiakkaan on vahvistettava maksu. Tilaus katsotaan tehdyksi sillä hetkellä, kun asiakas on vahvistanut maksun.
21.    Painotuotteen tilaus astuu voimaan tilaushinnan maksuhetkellä ja kestää valitun tilausjakson ajan.
22.    Asiakas saa tilausvahvistuksen antamaansa sähköpostiosoitteeseen (tilaustiedot), ja kun maksusumman on vastaanotettu, laskukuitti lähetetään.
23.    Kun tilausta tehdään, asiakas on vastuussa annettujen tietojen tarkkuudesta/paikkansapitävyydestä sekä toimitusosoitteen tarkkuudesta.
24.    Jos väärä osoite on annettu, julkaisija varaa oikeuden laskuttaa asiakkaalta kohtuullisen summan kuluista, jotka sille koituu osoitteen korjauksen vuoksi.


Toimitus
25.    Lehti toimitetaan asiakkaan antamaan osoitteeseen.
26.    Painotuotetoimitus on saatavana vain Suomen alueella. Lehtiä ei lähetetä muihin maihin.
27.    Painotuote toimitetaan vain, jos asiakas on tehnyt tilauksen ja maksanut valitun tilauksen.
28.    Painotuotteen toimittaa Suomen Posti. Suomen Posti toimittaa lehden asiakkaalle aikataulussa määritettyjen päiväysten mukaisesti (aikataulu esitetään kunkin tilaustarjouksen vieressä).
29.    Julkaisija tarjoaa lehden toimituksen ilmaiseksi. Asiakkaan ei tarvitse suorittaa lisämaksuja toimitusta varten.
30.    Asiakas vastaanottaa ne lehden numerot, jotka on julkaistu tilauksen maksujakson aikana aikataulun mukaisesti.
Kunkin tilauksen yhteydessä on esitetty selkeä aikataulu/taulukko, joka sisältää lehden numerot ja julkaisupäivän.
31.    Vastaanottajan tiedot esitetään lehden kannessa.
32.    Lehden kannessa esitetty kuukausi ei ehkä vastaa julkaisukuukautta.

Tilauksen peruuttaminen
33.    Jos asiakas haluaa lopettaa tai peruuttaa tilauksen enne n tilausjakson päättymistä, hänen on lähetettä sähköinen anomus osoitteeseen mleks@mleks.com.
34.    Anomuksen on sisällettävä tilauksen numero, maksupäivä, maksajan etunimi, sukunimi/yrityksen nimi, pankki ja tilinumero, johon toimittamattomien numeroiden loppuhinta tulee maksaa.
35.    Asiakas voi lopettaa tilauksen, ja se peruutetaan alkaen lähimmästä mahdollisesta päiväyksestä, jona lehteä ei ole vielä julkaistu. Lähin mahdollinen päiväys perustuu lehden numeroon ja julkaisuaikatauluun. Ei ole mahdollista perua jo toimitettuja lehden numeroita, sillä kukin numero on yksilöity (vastaanottaja on nimetty lehden kannessa).
36.    Jos lehti on jo lähetetty kirjapainoon painettavaksi eikä sen peruuttaminen ole mahdollista, peruutus astuu voimaan seuraavasta numerosta lähtien.
37.    Asiakkaalle tiedotetaan jaksosta, josta lähtien lehden tilaus peruutetaan ja jona lehtien toimitus päättyy, sekä summasta, joka lähetetään annetulle tilille.
38.    Jos lehden julkaiseminen päättyy jostain syystä, loppusumma hyvitetään asiakkaalle.

Heikkolaatuinen tuote, valitusten käsittely ja yhteydenpito asiakaspalvelun kanssa
39.    Jos asiakas ei ole saanut lehden numeroa tilausvahvistuksen mukaisesti tai jos lehti on vioittunut toimituksen aikana, hänen tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostiosoitteella mleks@mleks.com.
40.    Asiakas voi tehdä valituksen suomeksi tai englanniksi. Valitus käsitellään 3–5 arkipäivän kuluessa. Asiakaspalvelu tiedottaa asiakkaalle lähettämällä mahdolliset ratkaisut hänen sähköpostiosoitteeseensa.
41.    Mikäli jokin on epäselvää, ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostiosoitteella mleks@mleks.com.
42.    Jos asiakas haluaa tehdä osoitteenmuutoksen, ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostiosoitteella mleks@mleks.com.

Henkilötiedot
43.    Julkaisija käsittelee henkilötietoja tietosuojalakien ja määräysten mukaisesti.  Julkaisija ylläpitää henkilötietorekisteriä.
44.    Julkaisija ei siirrä henkilötietoja toisille osapuolille. Tähän ovat poikkeuksena tapaukset, joissa henkilötietojen siirto toisille osapuolille on tarpeen lehden yksilöimistä (asiakastietojen painaminen lehden numeroon) ja lehden toimitusta varten. Julkaisija sopii näiden toisten osapuolten kanssa asiakkaan henkilötietojen suojauksesta ja salassapidosta.
45.    Jos asiakas on tilaushetkellä osoittanut haluavansa saavan tietoja muista tuotteista, palveluista, uutisista ja kilpailuista, henkilötietoja käytetään lähettämään yllä mainittuja tietoja asiakkaan sähköpostiosoitteeseen.  Asiakas voi perua koska tahansa tällaisten tietojen vastaanoton käyttämällä kyseisessä sähköpostiviestissä olevaa linkkiä.

Näiden sääntöjen ja ehtojen muutokset
46.    Julkaisija varaa itselleen oikeuden tehdä muutoksia näihin sääntöihin ja ehtoihin.