MITÄ LÄÄKÄRIT EIVÄT KERRO SINULLE

Tietosuojakäytäntö

Tässä tietosuojakäytännössä määritetään, miten MLEKS käyttää ja suojaa tietoja, jotka annat MLEKS:lle käyttäessäsi tätä verkkosivustoa. MLEKS sitoutuu varmistamaan yksityisyytesi suojaamisen. Mikäli pyydämme sinua antamaan tiettyjä tietoja, joiden avulla sinut voitaisiin tunnistaa, kun käytät tätä verkkosivustoa, vakuutamme sinulle, että näitä tietoja käytetään ainoastaan tämän tietosuojalausunnon mukaisesti. MLEKS voi muuttaa tätä käytäntöä aika ajoin päivittämällä tämän sivun. Sinun tulee tarkistaa tämä sivu ajoittain varmistaaksesi, että hyväksyt kaikki muutokset.

Mitä me keräämme

Me saatamme kerätä seuraavia tietoja:

  • nimi
  • yhteystiedot, mukaan lukien sähköpostiosoite
  • demografista informaatiota, kuten postinumero, valinnat ja kiinnostuksenkohteet
  • muita tietoja koskien asiakaskyselyjä ja/tai tarjouksia.

Miten käytämme evästeitä.

Eväste on pieni tiedosto, joka pyytää luvan tulla sijoitetuksi tietokoneesi kovalevylle. Kun annat suostumuksesi, tämä tiedosto lisätään, ja eväste auttaa analysoimaan verkkoliikennettä tai kertoo sinulle, kun käytä tietyllä sivustolla. Evästeiden avulla verkkosovellukset voivat palvella sinua yksilöllisesti. Verkkosovellus voi mukauttaa toimintojaan sinun tarpeidesi, mieltymystesi ja epämieltymystesi mukaisesti, muistaen sinun valintojasi koskevat tiedot.

Me käytämme liikenteen lokievästeitä tunnistamaan, mitä sivuja käytetään. Tämä auttaa meitä analysoimaan tietoja verkkosivun liikenteestä ja kehittämään verkkosivustoamme voidaksemme mukauttaa sitä asiakkaiden tarpeiden mukaiseksi. Me käytämme tätä informaatiota ainoastaan tilastoanalyysin tarkoituksiin, ja sitten data poistetaan järjestelmästä.

Yleisesti ottaen evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle paremman verkkosivuston auttamalla meitä tarkkailemaan, mitä sivuja pidät hyödyllisinä ja mitä et. Eväste ei millään tavalla anna meille pääsyä tietokoneellesi tai mitään sinua koskevia tietoja, muuten kuin ne tiedot, jotka päätät jakaa kanssamme. Voit valita hyväksyä tai kieltää evästeet. Useimmat selaimet hyväksyvät automaattisesti evästeet, mutta voit yleensä muokata selainasetuksiasi kieltämään evästeet, mikäli niin tahdot. Tämä voi estää sinua hyödyntämästä verkkosivustoamme täysitehoisesti.

Henkilötietojesi hallinta

Voit valita rajoittaa henkilötietojesi keräystä tai käyttöä seuraavilla tavoilla:

  • Aina, kun sinua pyydetään täyttämään lomake verkkosivustolla, etsi valintaruutu, jota voit napsauttaa osoittamaan, että et halua tietoja käytettävän kenenkään toimesta suoramarkkinointia varten.
  • Jos olet aikaisemmin antanut suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön suoramarkkinointiin meidän toimestamme, voit muuttaa mieltäsi koska tahansa kirjoittamalla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen store@mleks.fi.

Me emme myy, jaa tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei meillä ole sinun lupaasi tähän tai ellei laki meitä edellytä niin tekemään. Me saatamme käyttää henkilötietojasi lähettämään sinulle mainostietoja kolmansista osapuolista, joiden uskomme kiinnostavan sinua, jos osoitat meille, että sinä suostut tähän.

Sinä voit pyytää saada tarkistaa henkilötiedot, jotka säilytämme sinusta. Nimellinen palkkio voidaan periä. Jos haluat kopion sinusta säilytettävistä tiedoista, kirjoita osoitteeseen .

Jos uskot sinusta säilyttämiemme tietojen olevan vääriä tai epätäydellisiä, kirjoita osoitteeseen tai lähetä sähköpostia mahdollisimman pian yllä olevaan osoitteeseen. Me korjaamme välittömästi kaikki tiedot, joiden havaitaan olevan vääriä.

Lista keräämistämme evästeistä.

Alla olevassa taulukossa esitetään lista keräämistämme evästeistä sekä niiden tallentamista tiedoista.

COOKIE nameEVÄSTEEN kuvaus
CART Sidoksissa ostoskorisi kanssa.
CATEGORY_INFO Tallentaa sivun kategoriatiedot, joiden avulla sivut voidaan näyttää nopeammin.
COMPARE Kohteet, jotka sinulla on tuotevertailulistalla.
CURRENCY Sinun valitsemasi valuutta.
CUSTOMER Salattu versio asiakastunnuksestasi liikkeessä.
CUSTOMER_AUTH Osoittaa, oletko tällä hetkellä kirjautuneena myymälään.
CUSTOMER_INFO Salattu versio asiakasryhmästä, johon kuulut.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Tallentaa asiakassegmentin tunnuksen.
EXTERNAL_NO_CACHE Lipuke, joka osoittaa, onko välimuisti käytössä vai ei.
FRONTEND Istuntotunnuksesi palvelimella.
GUEST-VIEW Sallii vieraiden muokata tilauksiaan.
LAST_CATEGORY Viimeisin kategoria, jossa vierailit.
LAST_PRODUCT Kaikkein viimeisin katsomasi tuote.
NEWMESSAGE Osoittaa, onko uusi viesti vastaanotettu.
NO_CACHE Osoittaa, onko välimuistin käyttö sallittu.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Linkki tietoihin ostoskoristasi ja katseluhistoriasi, jos olet tehnyt tiedustelun sivustolla.
POLL Äskettäin mahdollisesti osallistumiesi kyselyjen tunnus.
POLLN Tiedot niistä kyselyistä, joissa olet äänestänyt.
RECENTLYCOMPARED Kohteet, joita olet vertaillut äskettäin.
STF Tiedot tuotteista, joista olet kertonut sähköpostitse ystävillesi.
STORE Valitsemasi myymälänäkymä tai kieli.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Osoittaa, onko asiakas sallinut evästeiden käytön.
VIEWED_PRODUCT_IDS Tuotteet, joita olet tarkastellut äskettäin.
WISHLIST Salattu lista tuotteista, jotka olet lisännyt toivomuslistallesi.
WISHLIST_CNT Kohteiden määrä toivomuslistalla.